Perfect Red Lips – Urban Decay Vice

Urban Decay was een van de eerste merken waarvan ik producten aanschafte toen de Sephora nog in Nederland zat. Zelfs tot de dag van vandaag heb ik er nog veel producten van, die inmiddels niet meer verkrijgbaar zijn, ik was groot fan! Gelukkig is het merk nu ook bij de Ici Paris XL verkrijgbaar en toen ik laatst een uitnodiging kreeg voor een Urban Decay Lip Art sessie, was ik heel blij dat ik met dit mooie merk kon samenwerken! Vandaag review ik twee Vice lipproducten die sinds kort verkrijgbaar zijn.

Urban Decay – Vice Liquid Lipstick – Comfort Matte – Crimson – €19,50

De Urban Decay Vice Liquid Lipsticks zijn verkrijgbaar in 20 tinten en hebben twee verschillende finishes: comforte matte of metallized. Ik koos voor de felrode kleur genaamd Crimson met een matte finish. Het is serieus de meest perfecte rode lipstick die ik ooit geprobeerd heb (en dat zijn er een hoop)! De kleur is niet té koel of té warm, maar is mooi neutraal. En ook de matte finish is perfect, het droogt je lippen niet uit en het blijft écht lang zitten. Volgens mij is dit serieus de beste liquid lipstick die ik tot nu toe heb geprobeerd, echt heel blij mee!

Urban Decay – Vice Special Effects Lip Topcoat – Seether – €19,50

Vervolgens is er een ander product genaamd de Vice Special Effects Lip Topcoat, verkrijgbaar in 12 tinten! Deze topcoat is bedoeld om je Vice Liquid Lipstick van hierboven, te transformeren. Het is geen transparante gloss met een paar glittertjes, maar een hele gepigmenteerd topcoat met een crèmige gelformule. De kleur Seether is metallic rood en past perfect bij de andere lipstick Crimson, het resultaat is zo mooi! Pictures don’t do justice. Je kan de Topcoat ook los dragen! Zie de swatches hier beneden!

Urban Decay – Vice Liquid Lipstick – Comfort Matte – Crimson

Urban Decaqy – Vice Special Effect Top Coat – Metallic – Seether

Verkrijgbaar op www.iciparisxl.nl en bij geselecteerde ICI PARIS XL winkels!

5 Comments

 1. 6 July 2017 / 07:46

  Vind het een hele mooie kleur! X

 2. 6 July 2017 / 08:43

  Oeh hij is zonder topcoat al echt prachtig! Staat ook heel erg goed bij je haar. Met topcoat is ie wat meer glamorous, ook al zo mooi! Malou x

  • admin
   Author
   6 July 2017 / 10:03

   Ah wat een lieve reactie, bedankt Malou!

 3. 6 July 2017 / 09:59

  Mooie rode kleur, staat je ook goed.

 4. 6 July 2017 / 21:21

  Wat een mooie kleuren en prachtige foto’s ♥! Gecombineerd vind ik het effect het mooiste, maar ik houd nu eenmaal van wat meer glossy finishes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *