Travel Diary – Kroatië #1

Ik had nooit verwacht dat ik naast beauty, ook over andere dingen zou schrijven zoals fashion en lifestle, maar ik begin het steeds leuker te vinden. Ik ben afgelopen week voor 11 dagen weggeweest naar Kroatie! Met mijn familie heb ik zoveel leuke plekken bezocht en uiteraard ook veel foto’s gemaakt, die ik graag vandaag laat zien aan jullie. Daarnaast heb ik ook heel veel OOTD’s geschoten, waarvan ik de previews alvast in dit artikel zal delen!

Na twee jaar tijd weer eindelijk met het vliegtuig reizen! We vliegen ook dit keer weer met Croatia Airlines. Normaal gesproken gaan we er altijd met de auto naartoe, wat toch een reis is van 20 uur..

De bovenstaande foto heb ik geschoten in de lucht, het resultaat is zo mooi geworden. De reis duurde maar 1,5 uur en “vloog” letterlijk voorbij. Voor je het weet zijn we alweer geland. Inmiddels waren we ook uiteten gegaan, en daarna snel door naar ons huis. Ik was zo moe dat ik de rest van de avond geen foto’s meer had genomen.

De volgende dag ging ik weer langs bij mijn tante, neefje en nichtje. Tijdens het uitlaten van de hond, kwam ik zoveel mooie plekken tegen om outfit foto’s te maken! Gelukkig had ik mijn camera mee, en maakte mijn nichtje Mia mooie foto’s!

Vervolgens gingen we langs mijn favoriete winkelcentrum in Rijeka: Tower Centar.

Het uitzicht op de 6e etage van het parkeerterrein was zo prachtig.

Hier konden we het ook niet laten om een aantal shots te nemen.

Toen mijn neefje Viktor merkte dat ik veel bezig was met fotografie, wilde hij natuurlijk ook een aantal nieuwe foto’s oor Facebook. Deze maakten we het op het dak van een flat met 11 etages.

Het resultaat was zo gaaf geworden van de shoot op het dak, dat we de dag erna weer verder gingen. Hij nam me mee naar een plek waar nog bunkers stonden van vroeger. Deze locatie was zo ideaal voor foto’s!
We sloten de zonnige dag af met een strandwandeling in Kostrena!

Binnenkort deel #2 van mijn reis!

23 Comments

 1. 10 April 2015 / 06:15

  Wow, wat voor super mooie foto’s heb je genomen! Echt prachtig 🙂

  • admin
   20 April 2015 / 22:15

   Dank je! 😀

 2. 10 April 2015 / 08:03

  Oh, wat een mooie foto’s! Ik ben al benieuwd naar deel 2! In september ga ik normaal met mijn vriend een soort roadtrip maken door Kroatië 🙂

 3. 10 April 2015 / 08:31

  Gaaf dat terug naar je roots bent geweest. Ik wil graag een keer op vakantie naar Kroatië. Je hebt hele mooie foto’s en outfit 😉

 4. 10 April 2015 / 09:20

  Wat leuk dat je ook meer over fashion en lifestyle gaat schrijven (ik vind beauty ook super leuk, maar wat afwisseling vind ik persoonlijk altijd leuker!). Ik zou eigenlijk jaren geleden ook een keer naar Kroatië gaan, maar dat ging helaas niet door! Ik vind je foto’s ieder geval super mooi, vooral de laatste twee, wauw!

  • admin
   20 April 2015 / 22:14

   Ahhh wat super om te horen Renate! Jammer dat het niet door ging, misschien een keer in de toekomst? 🙂

 5. 10 April 2015 / 11:09

  Wat een prachtige foto’s. Kroatië lijkt me een mooi land!

 6. Manon
  10 April 2015 / 11:11

  Kroatie lijkt me echt een mooi land, prachtige fotos heb je ook gemaakt

 7. 10 April 2015 / 17:58

  Wauw wat een prachtige foto’s van Kroatië! Ik wil daar ook nog een keer naartoe! Je outfit is zo mooi! Helemaal op en top gestyled! 🙂

 8. 10 April 2015 / 18:30

  De foto’s zijn echt prachtig! Ik kan niet wachten tot we daar eindelijk samen zijn in de zomer, OOTD all day errday!

  • admin
   20 April 2015 / 22:15

   Ik kan ook niet wachten <3!

 9. 10 April 2015 / 18:44

  Oh wauw wat een gave foto’s!! Het lijkt me zo mooi daar!

 10. 10 April 2015 / 18:44

  Klinkt als een heerlijke reis! Mooie foto’s! Ik heb ook al een beetje kunnen meegenieten op Instagram 😉 Ik ben benieuwd naar deel 2 van je reisverslag. Ik ben zelf nog nooit in Kroatië geweest, maar wellicht word ik door jouw foto’s zo enthousiast dat ‘jouw’ land op mijn travel wishlist komt 😉

  • admin
   20 April 2015 / 22:16

   Ahhh wat ben ik blij dat ik je heb kunnen overtuigen Deb! Super om te horen! 😀

 11. 10 April 2015 / 19:05

  Waauw die foto in die bunker (of iniedergeval die plek) is zó ontzettend mooi!
  Sowieso hele mooie foto’s allemaal, ziet er erg gaaf uit daar.

 12. 10 April 2015 / 21:30

  Oh super, Kroatië! Leuk om foto’s te zien van Rijeka. Ik was er een vijftal jaar geleden ook op vakantie (we logeerden toen in Opatija), prachtige streek. Ik ben al benieuwd naar deel 2!

 13. 10 April 2015 / 22:23

  Wat een prachtige foto’s en de outfit met het rokje is heel tof!

 14. 10 April 2015 / 23:16

  prachtige foto’s zitten er tussen! Jeeetje wat duurde je reis lang he, zelfs naar Hong Kong is een stuk korter 😮

  • admin
   20 April 2015 / 22:17

   Nee hij duurde maar 1,5 uur met het vliegtuig haha! Met de auto was de reis 20 uur 🙂

 15. 11 April 2015 / 06:39

  Beutiul photos! And i` ve been in Croatia few times and I love it there! Enjoy you trip.

  mishelleslife.blogspot.com

 16. 11 April 2015 / 10:58

  Wat is Kroatië toch mooi! Prachtige foto’s heb je gemaakt, echt super

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *