Luxury Perfume Travel Item – Reload

We hebben het al eerder in de beautywereld gezien: mini-sprays die je met parfum kan vullen voor onderweg. Super handig, want mijn favoriete parfums spray ik het liefst vaker bij. Helaas zie ik het niet zitten om een 90ml flacon in mijn tas mee te nemen. Met veel hoop kocht ik de mini-spray van Travalo, maar deze begon na een uur al in mijn tas te lekken… Nu is er een nieuw merk gekomen “Reload” die onder andere dit probleem voorkomt, en nog meer voordelen heeft. Ik was benieuwd en heb het voor een maand uitgeprobeerd!

Het eerste wat me opviel bij de mini-spray is de navulbare verpakking! Wanneer je de Reload spray zelf koopt, ontvang je een lege flacon om deze te vullen met je eigen geur. Maar je kan ook vullingen kopen van bekende merken zoals Hugo Boss, Givenchy en Issey Miyake. Zo heb ik de Dahlia Divin parfum van Givenchy ontdekt, en deze is ondertussen mijn favoriet geworden. De mini-spray voelt zwaar aan, wat het echt een luxe gevoel geeft. Daarnaast heeft deze travel spray ook een dop, waardoor je parfum dus niet kan gaan lekken! Hier was ik enorm blij mee, aangezien dit altijd het geval was bij mijn andere ‘Travalo’s’. Een ander leuk detail is dat je de flacon nog persoonlijker kan maken door er een andere huls voor te kopen. Zo heeft Reload nog tig andere printjes en kleuren voor diegene die niet weg zijn van zwart of wit, zo leuk!

Al met al, ben ik erg tevreden met het product. Het concept werkt eindelijk vergeleken met andere mini-sprays die wel lekken in je tas, super zonde! Gelukkig is dat bij Reload niet het geval en daarnaast hebben ze nog een aantal andere leuke voordelen, zoals de navullingen (5ml). En ik bedacht me dat een reload flacon samen met een navulling ook meteen voor een leuk cadeau kan zorgen. Op deze manier kan je iemand een geur geven, en als het diegene niet bevalt, is het toch maar 5ml en kan diegene het alsnog vullen met zijn/haar lievelingsparfum!

Reload is exclusief verkrijgbaar bij de Douglas. De mini-spray kost €19,99 en de premium (Givenchy, Hugo Boss, Juicy Couture) parfum navullingen voor mannen én vrouwen kosten €5 per stuk.

7 Comments

  • 12 July 2016 / 08:03

   Dit is zo handig he! Geweldig dat ze ook vullingen hebben , Hugo Boss Ma Vie ruikt heerlijk! Ik mag van mezelf een tijdje geen parfum meer kopen maar anders wist ik het wel hihi.

 1. 12 July 2016 / 08:55

  Dit vind ik zo handig!

 2. 12 July 2016 / 12:33

  Dit vind ik echt een handig concept, ik wil het wel eens uitproberen 🙂
  X

 3. 12 July 2016 / 17:58

  Heel erg handig, ik heb hem zelf ook! Toevallig loopt er op m’n blog momenteel een winactie met beautyproducten waar ik deze ook weggeef! 🙂

 4. 1 August 2016 / 21:45

  Super handig, maar eerlijk gezegd nog nooit gebruikt… En weet ook niet of ik het snel ga gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *