CHANEL Rouge Allure Ink Lipsticks

Volgens mij staat 2016 helemaal in het teken van matte, vloeibare lipsticks in de beautywereld. Toen ik zag dat CHANEL ze ook zou uitbrengen, werd ik echt héél enthousiast. De verpakkingen zien er zo mooi en luxe uit en ik was heel benieuwd hoe de kwaliteit zou zijn. Vandaag review ik maar liefst 4 kleuren uit de collectie!

V.l.n.r – 150 Luxuriant – 144 Viviant – 142 Créatif – 146 Séduisant

Luxuriant

De Rouge Allure Ink lipsticks zijn onwijs gepigmenteerd, met 1 dun laagje dekken alle kleuren heel mooi. De swatches en het effect op mijn arm komen niet overeen, maar op de foto eronder zie je hoe het resultaat er echt uitziet op de lippen.. zo mooi! Heb al in tijden geen rode lipstick meer gedragen, maar volgens mij wordt Luxuriant mijn to-go kleur als ik uitga. Ik hoop zo erg dat CHANEL in de toekomst nog meer kleuren gaat uitbrengen, en met name nude tinten. Al met al, ben ik dus énorm enthousiast!

Rouge Allure Ink lipsticks – €35,00 zijn verkrijgbaar bij alle erkende CHANEL verkooppunten.

5 Comments

 1. 26 November 2016 / 12:29

  Prachtige kleuren:)

 2. 27 November 2016 / 01:35

  awesome productfotografie 😀

 3. 5 December 2016 / 14:20

  Heel mooi!

 4. 19 December 2016 / 17:31

  Wat een mooie kleuren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *