Behind the scenes: perfume & manicures! #11

Inmiddels ben ik al 1,5 maand terug van mijn “study broad experience” in Madrid, het was even wennen na een half jaar weg te zijn, maar ik heb weer een goed studie/werk ritme. Voor mijn site kreeg ik zoveel mooie producten binnen in de tijd dat ik weg was, dat ik het niet kon laten om deze te delen met jullie. Vandaar dat ik besloot om na een hele lange tijd weer een kijkje achter de schermen te geven en niet alleen foto’s delen, maar ook mini reviews tussendoor plaatsen!

Sally Hansen introduceert een compleet nieuwe nagellaklijn genaamd Color Therapy met maar liefst 38 schitterende tinten. Deze vernieuwende nagellak combineert kleur en verzorging, dit moest ik uitproberen! Op de eerste foto zie je een swatch van #370 Unwine’d en op de tweede foto een swatch van #150 Steely Serene. Beide kleuren hebben een hele intense dekking en het mooiste resultaat is als je de lak zo dun mogelijk aanbrengt! Met name in combinatie met de Top Coat blijft het lang én mooi op je nagels zitten. Verkrijgbaar voor €10,99 per stuk, een absolute aanrader!

Na zoveel maanden nogsteeds ongelooflijk fan van de verzorgingsproducten van Rodial. Je kan mijn review lezen in dit artikel over luxe beauty winter favorieten. Ik gebruik ze dagelijks met veel plezier en heb echt weer een favoriet skincare merk erbij. Verkrijgbaar bij de Ici Paris XL!

Verder heb ik ook voor het eerst kennis gemaakt met de producten van Shiseido, waar ik binnenkort ook nog meer over zal vertellen! Ik herken het merk nog van toen ik in de Ici Paris XL werkte, maar had er geen producten van uitgeprobeerd. De Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation met SPF20 geeft een hele mooie dewy finish en om het af te maken kun je de 7 Lights Powder Illuminator gebruiken. Dit unieke poederdoosje kun je op verschillende manieren gebruiken: blush, bronzer, maar ook als highlighter!

Van CHANEL ontving ik de fantastiche Le Rouge de Crayon. Niet alleen zien ze er heel chique en kleurrijk uit, maar zijn ze ook enorm gepigmenteerd. Dit had ik bij zo een type product totaal niet verwacht, en ik verbaaste me er heel erg over. Binnenkort zal ik hier een volledige review van posten inclusief alle swatches, stay tuned!

Na een lange tijd, eindelijk dit product van Maybelline geprobeerd waar een grote hype over was. En ik ben absoluut niet teleurgesteld, gebruik de concealer dagelijks. Nu hopen dat het snel ook naar Nederland komt!

Nog een nieuw product is The Original MakeUp Eraser: een herbruikbare, ultrazachte make-up remover tool. Je hebt enkel warm water nodig en je bent klaar om je make-up en zelfs de meest hardnekkige mascara te verwijderen. Hierna kan je het wassen in de wasmachine en is de Eraser weer klaar voor gebruik. Ik ben super benieuwd of het ook daadwerkelijk net zo fijn en gemakkelijk werkt, en ik ga het zo spoedig mogelijk uittesten!

Twee dingen die ik standaard in mijn tas heb zitten: een nude lipstick voor iedere dag en een hand cleansing gel met een lekker geurtje. Sinds kort is mijn favoriete nude lipstick de CHANEL Rouge Allure Velvet in de tint Libre -> prachtig, prachtig! En de hand cleansing gel heb ik gekocht bij de Sephora in Madrid, hij is van Merci Handy in mijn favoriete geur: Black Vanilla. Ook te koop in Nederland bij de Ici Paris XL.

Met de geuren van Hugo Boss had ik geen ervaring, maar dit is sinds kort veranderd. Ik kreeg 4 geuren opgestuurd, waarvan twee mannengeuren die mijn vader momenteel aan het uittesten is en twee vrouwengeuren: The Scent en Ma Vie Florale. Om eerlijk te zijn ben ik echt geen moeilijk type wanneer het aankomt op parfum, ik vind bijna alles lekker ruiken: zoet, fris, luchtig of zwaar. Maar wanneer ik perzik (net zoals bij mijn Nº1 geur – D&G The One) ruik kan je me echt héél blij maken, en dat was bij The Scent het geval. Beide geuren heb ik niet 1 dag laten liggen sinds ik ze heb gekregen. Zo zo zo lekker! Binnenkort een uitgebreide review!

Van Oral B ontving ik een prachtig perspakket met daarin een gepersonaliseerde handdoek (hoe leuk!) en 4 producten uit de Oral B White lijn: Luxe Perfection tandpasta, Luxe Whitening versneller, Mondwater Glamoureuze Schijn en Premium Floss! Stiekem ben ik eigenlijk al gezegend met mooie witte tanden (ondanks mijn koffie/thee verslaving), maar het blijft altijd een kwestie van goed verzorgen. Ik was met name benieuwd naar de Luxe Whitening versneller – die je tanden nóg meer beschermt tegen verkleuringen. Normaal gesproken let ik niet echt op tandpasta wanneer ik het koop, maar sinds ik deze combo gebruik besef ik me pas hoeveel verschil er in kan zitten! Iedere keer nadat ik de Luxe Whitening versneller gebruikte na de tandpasta, voelde het alsof ik net van de tandarts kwam: zó schoon en fris. Het voelde net zoals de extra stap die ik in mijn skincare routine had toegevoegd, namelijk het gebruik van een serum, alleen dit keer dus voor je tanden. Of ze echt witter zijn geworden, kan ik nu nog moeilijk over oordelen, maar enthousiast ben ik absoluut. Ze stralen zeker veel meer dan voordat ik er zoveel aandacht aan besteedde en andere producten gebruikte.

In de Sephora in Madrid kocht ik ook een heel interessant huidverzorgingsproduct, namelijk: Charcoal Micellair Cleansing Water. Het water is compleet zwart, maar als je eenmaal je gezicht ermee reinigt zie je daar niks van. Ik vind het een fijn product, en handig formaat ook om mee te nemen. Alleen merk ik geen verschil met mijn andere cleansing producten op korte termijn, maar ik ben benieuwd of dat op lange termijn wel het geval is.

Ik ben me ondertussen ook al aan het voorbereid op de zomer met de Mila d’Opiz Sun spray! De Bronzing wordt snel opgenomen door de huid en kleeft het niet. Ook heeft de spray een kalmerende werking, wat echt ideaal is voor het zonnen. Verkrijgbaar bij geselecteerde beautysalons!

Voor perfect matte rode lippen is het niet alleen belangrijk om een goede lipliner en lipstick te gebruiken, maar ze ook goed te primen vantevoren. Dit kan door je lippen zachtjes te scrubben met suiker of een tandenborstel en vervoglens te verzorgen met een heerlijke lipbalsem. Ik gebruik sinds kort weer de EOS lipbalsems, die ik weer helemaal heb herontdekt!

Tot slot heb ik weer een avondgeur herontdekt: Elie Saab Cote D’Or. Eventjes was ik vergeten hoe lekker ik de geuren van Elie Saab weer vond, en de verpakking van deze editie is echt een plaatje.

3 Comments

  1. 14 March 2017 / 16:24

    Wauw die lakjes zijn erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *